ΕΛΛΑΔΑ:
Οι αγορές που γίνονται στον διαδικτυακό τόπο των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΕΝ ΠΛΩ ετοιμάζονται και αποστέλλονται την επομένη της παραγγελίας με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και παραδίδονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (ανάλογα με τον τόπο διαμονής).
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί κάποιον άλλον τρόπο αποστολής γίνεται συνεννόηση με την κεντρική αποθήκη της εταιρίας στο τηλέφωνο 210 3412 787 και συμφωνείται νέος τρόπος αποστολής.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
Οι αγορές από πελάτες που διαμένουν στο εξωτερικό γίνονται αποκλειστικά μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας και αποστέλλονται με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)
Οι παραγγελίες από το εξωτερικό αποστέλλονται με το ταχυδρομείο και οι χρεώσεις ακολουθούν τον επίσημο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για το επιστολικό ταχυδρομείο και το ταχυδρομείο δεμάτων.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 30€ δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.
Για αγορές αξίας μικρότερης των 30€ αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την εταιρία ταχυμεταφορών (courier) οι χρεώσεις έχουν ως εξής:
ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 3 ευρώ 


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Οι παραγγελίες από το εξωτερικό ακολουθούν τον επίσημο τιμοκατάλογο των ΕΛΤΑ για το επιστολικό ταχυδρομείο και το ταχυδρομείο δεμάτων.
http://goo.gl/zIiMfF
http://goo.gl/FVhST8


ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 2€